Onsdagsaktivitet

Skola, Spel

Idag började jag vid tio, man kan tro att jag skulle fått mer sömn än de senaste nätterna då men somnade först runt tre. Kan ha att göra med powernapen jag tog innan träningen, colan jag drack efter träningen eller det faktum att jag spelade candy crush till sekunden innan jag skulle sova. Efter första lektionen och lunch så skulle jag på en till lektion men kom på att jag behövde ha boken för att räkna på den lektionen. Tur är så går den lektionen i morgon med så får komma ihåg boken till då. Hade inte heller med datorn så behövde åka hem för att jobba vidare på projektet. Anna lämnade vi kvar i skolan då hon behövde elektroniken och lödningsstationen.

Ursäkta för de extremt dåliga bilderna som är tagna med mobilkameran på mobil-/dataskärmar.

Anna har jobbat på bra med sensorerna och Ola och jag satt vid datorerna ända till det var dags att gå ut genom dörren för onsdagkvällsaktiviteten. Vi har kommit en bra bit på vägen så har lite lyckorus just nu. Kanske därför jag blev övertalad att följa med ikväll.

Efter flera veckors letande i somras så har grabbarna grus, aka Ola och Filip, äntligen hittat sin fristad, ett tomt rum på vdala med ett hyffsat pingisbord. Och efter några veckors tjatande av Olas att jag borde följa med så sitter jag här tillslut.

Jag kanske har stirrat mer i mobilen än på spelet men de verkar glada ändå. I morgon är det Utnarm, är osäker på om jag ska gå eller inte, det visar sig i morgon.

Ha det bäst!

//Marika

  • Skola, Spel
  • Nära Sysslomansgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer