Onsdagskväll med grusskottande

Fotboll

I morse när jag satt och pluggade så ringde det på dörren, dax för luckorna att hamna på plats. Precis innan jag skulle gå ut för att åka till skolan så upptäcker han dock att ett gångjärn saknas så en av luckorna får vänta några veckor till nästa trappuppgång är fixad och han kan komma tillbaka och skruva fast den. Men när vi kom hem fick vi ställa in alla saker i skåpen igen, så skönt.

Nu ska vi bara bära ned kartongerna i källaren igen, är ju så många trappor dit att man inte riktigt orkar. När jag var i skolan så skrevs det i fotbollsgruppen på facebook. Det var grusskottning på g igen och jag hade helt glömt att jag lovat hjälpa till. Vi fyller säckar med 25 kg grus som SAS vill ha. 12 ton totalt har dom beställt som vi i klubben skottar ner i vad som känns som miljoner säckar.

Så jag körde bilen till Gleckan och så åkte vi ut tillsammans. Träningsvärken man kommer ha i morgon kommer nog vara jobbig. Men man fick gratis korv så det va gott. Tanken var att jag sen skulle lämna bilen hos Gleckan och cykla hem igen då jag hade cykeln ståendes där men var för trött och det regnade så körde hem ändå. Går ju bara mellan åtta och tio i morgon och eftersom jag betalat för 24 timmar behöver jag inte köpa ny parkeringsbiljett i morgon. Om det inte regnar allt för mycket kanske jag körde den till syrran och cyklar hem i morgon istället. Nu ska jag duscha bort allt damm.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

  • Fotboll
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer