Ordning i lägenheten och på väg till gofika

Gäster, Kattunge, Lägenhet, Middag, Skola

En tidig morgon idag med, jag orkade längre idag än igår. Inte förrän vid andra föreläsningen började jag bli sömnig igen men efter akademiska kvarten så vart jag piggare igen. När jag kom hem vid tre så hade jag fortfarande mycket energi så jag städade upp liten i lägenheten. Tyvärr så vägrade wifi samarbeta med mig så fick köra musiken från min mobil istället.

Jag lyckades äntligen ta ner kartongerna till förrådet och bära ut luftfåtölj som var nästan tömda på luft vid det här laget. Städade utan i köket och på bordet, diskade och torkade av ytor. Så nu ser köket sådär tomt ut igen, hoppas vi lyckas hitta någon bra soffa snart att fylla tomrummet med, Den sista pusselbiten innan vårt hem äntligen är i ordning som vi vill.

Vi har dock inte tvättid förrän i morgon och våran tvättkorg är överfull sen en vecka tillbaka. Det viktiga var egentligen att dammsuga för Zorro börjar bli så dammig efter att lekt runt på golvet. Men är nästan helt ledig i morgon så får väl försöka hinna med det då istället.

Sen lagade jag även mat så Ola kunde koncentrera sig på programmeringuppgiften som ska redovisas i morgon. Med den lilla ugnen vi har fick vi dock ta det i omgångar och först äta kycklingen och sen äta pommes i efterhand men de funkar det med.

Nu ligger jag i sängen och gosar med Zorro. Snart ska vi iväg för att fira en låtsaskusin/barndomsvän på födelsedagen inte långt här ifrån. Hoppas det blir massa gofika.

Ha det b��st!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer