Organiserat stort som smått

Igårmorse började jag helgen med ett träningspass. Det har varit dåligt med det sen septemberutmaningen så försöker komma igång igen, blev en kort uppvärmningslöptur på löpbandet innan jag körde lite styrka.

Sen började organiseringen, behövde verkligen ta tag i klädhögen på golvet och de överfyllda lådorna. En del kastas och en del skänks, så fort jag kommer på hur man skänker saker i den här staden, nån som vet?

Vid två blev det digitalt julbord med Olas familj, de som bor nära träffades ute på Hummelstabakgården och vi hade videosamtal. De åt bland annat korv, hamburgare och grillade marshmallows, typiskt julbord va? Vi åt Karlssons frestelse, tänkte ju att vi skulle vara lite juliga iaf, eller är det julmat? 🤔

Sen fortsatte organiserandet, det var lådorna i tvbänkens tur. Det är jag-vet-inte-vart-jag-ska-lägga-den-här-så-jag-lägger-den-här-lådor. Mycket skit rensade vi ut, och alla lådor hade knappt hälften av innehållet kvar när allt var rensat. Riktig härlig känsla och en liten tjuvstart på flyttstädningen för jag längtar så mycket tills vi hittar vårt nästa ställe.

På kvällen började första flingorna trilla ner från himlen, vi gick och la oss i drömmen om att vakna till snötäckt mark.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer