Osmartaste tjejen

Kattunge, Tabbe

Idag var planerna att gå till stan, köpa en kalender, handla till middagen och sen ha lite peeps över till VM-finalen. Ola drog iväg på brunch i Hummelsta men jag kände att jag borde vara hemma med katterna. Erik var ju såklart fortfarande här och när han gick ut och sprang (mitt på dagen i den här hettan, han är fan inte klok den pojken alltså) så började jag gå mot studentbokhandeln. Tänkte cykla men Ola fick med min nyckel till hummelsta.

Men studentbokhandeln ligger inte så långt borta så jag promenerade och så ligger det nära Ica luthagen så det var ju perfekt. Trodde jag ja. Studentbokhandeln har ju inte öppet på söndagar, bra att jag kollade det innan... Så jag gick mot stan-stan istället för att gå in på Akademibokhandeln. När jag var nästan där kom jag på att jag kanske borde kolla deras öppettider med. De hade öppet idag! Dock så öppnade de vid tolv och klockan var bara halv elva.. Då hade jag gått ner till stan helt i onödan. Funderade ett tag på om det var värt att stanna kvar till klockan blev tolv eller gå tillbaka men inget annat öppnade förrän tolv heller typ så valde att gå tillbaka. Så kom hem med grejer till middagen iaf men blev ingen almanacka. Har varit inne på att köpa en ny länge nu då den tar slut typ nästa vecka och jag tycker det är jobbigt att planera om jag inte kan skriva in det i kalendern. Får försöka en annan dag eller beställa från nätet helt enkelt. Var ändå en fin men väldigt varm promenad, märkte dock att jag hade en sticka i foten typ direkt när jag lämnade lägenheten så gjorde lite ont att gå hela vägen.

Erik, Emil och Albert (väldigt bakis) var över och såg finalen. Hejade lite halvt på Kroatien men helst ville jag bara ha en jämn och spännande match så när Frankrike drog iväg i mål blev jag lite besviken. Vi åt den kalla curryröran med baguette som Ola hittat recept på, det blir nog en ny favorit för den är väldigt god.

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova med lilla Trixie bredvid mig. Nyss lekte hon galet med en liten mjukisråtta men nu har hon totaldäckat, de går så snabbt när de är så små. Zorro är ute i vardagsrummet med Ola, vi har dom isär på natten så att hon får lugn och ro. Då var redan den här helgen över, i morgon blir det jobb, nu har jag bara tre jobb-veckor kvar. Längtar lite till att jag får sova ut på mornarna och Ola måste gå upp tidigt som jag har haft det länge nu. Men det betyder också tentaperiod så vet inte om jag vill egentligen.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer