Ost- och vinkväll

Gäster, Kattunge, Lägenhet, Middag, Fest

Igår blev det som sagt ett riktigt slagfält, halva klassen var över och Jessica med. Vi lämnade Albert kvar hos katten (då han inte har en cykel) och mötte upp Ola på ica (Nils den dissaren var för "trött" för att följa med). Lite kaosaktigt var det när vi fyra sprang runt men tillslut lyckades vi få med det mesta.

När vi kom tillbaka hade Jessica anslutit sig och vi satte alla i arbete. Albert, Erik och Anna vi varsin skärbräda (eller ja, Anna och Albert fick dela då vi bara har två), Ola vid spisen och stekte köttfärs och Jessica på avokadon. Det var ju så Jessica gjorde illa fingret så jag fick öppna dom och ta ut kärnan medan hon mosade och kryddade. Jag sprang bara runt och assisterade alla, sköljde grönsaker, hämtade skålar och vad som nu behövdes.

Sen ringde Emil på dörren.

Sen när alla halvt smällt maten kom ost och kex fram och Erik fick sig äntligen ett glas vin. Inga vinglas äger vi än så länge så det blir vanliga glas till vinet. Sen satt vi och mös hela kvällen med Zorro springandes som en galning. Han var uppspelt av att det var så mycket folk att det var svårt att få honom att lugna med sig men tillslut somnade han. Runt elva tiden drog Albert, Anna och Erik hem, som har ju en bit att cykla/gå men Emil som bo granne med oss och var ledig från skolan idag stannade en timme till.

Emil lekte med ödet under kvällen med. Han är allergisk mot katter så det var osäkert att det skulle gå för honom att vara hos oss. Men lilla Zorro hårar inte så mycket än så länge så det gick bra ändå. Blev lite whiskey och smakade av Olas finvodka som han haft i typ tre år men knappt druckit av. Det va en rolig kväll, mindre roligt när Zorro väckte oss vid sex och man inte var på topp direkt.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer