Ovanligt bra tenta-p dag

Jag brukar inte ha många bra dagar i tentaperioderna, det är mycket stress, ångest och massa jobbiga känslor mesta delen av tiden. Men idag var jag på bra humör, fick äta jättegod brunch och kursen jag inte alls hade någon bra koll på började makea sense.

Efter jag köpt min Cola började jag kolla på EXE-inluppen. Innan jag hann göra mer än hitta föreläsningen som handlade om den frågan jag var på kommer Albert on genom dörren. Det var fler än bara Anna som var med i gruppen där jag lockat med tårta och cheesecake så Albert och Erik följde med Ola hem från skolan.

Efter att dom som kommit över fått det utlovade fikat fortsatte pluggandet. Jag och Anna jobbade med EXE-inluppen och Erik och Albert gjorde klart en labrapport som ska in senast 23.59 ikväll. Lite trångt blev det med tre datorer och massa block vid fyramannabordet som bilden visar men det funkade ändå. Speciellt då jag fick ta upp nästan halva borde utan att något protesterade allt för mycket, hehe. Albert drog på innebandyträning vid sju-åtta nån gång, Erik och Ola gjorde då förberedande labbuppgift och sen åkte Erik hem. Jag och Anna höll på med EXE-inluppen till ungefär halv nio.

Ola var för trött för att laga mat och jag var under ett sockerrus så jag sa att Ols kunde äta matlådan som stod i kylen så lagade jag mat till mig och matlådor när jag och Anna kände oss klara. Då hade dock sockercrashen kommit och jag var så himla trött och hungrig men hade inte så mycket val än att ställa mig och laga mat då jag redan lovat det. Gick ganska snabbt och smidigt ändå och Ola hjälpte till lite på slutet. Ost och skinksås, gott var det! Ola börjar åtta i morgon och nån gång efter åtta kommer byggarbetare för att byta fönster, får se när jag orkar ta mig till skolan.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer