Överraskar Filip som blir 25

Det enda Filip visste var att Ola sagt att han ska vara hemma och redo klockan 13 igår. Han visste inte vad som skulle hända eller vilka som skulle vara delaktiga. 13.30 stod vi utanför hans dörr med tårta och kladdkaka som Anna och jag hade gjort. Vart riktigt jäkla nöjd med min kladdkaka, aldrig smakat så gott faktiskt!

Efter två timmar av fika satte vi oss på cyklarna med en nervös Filip. Han förväntade sig något spratt eller bli utskämd på något vis då vi brukar gilla att göra sånt men blev lättad när han blev guidad till bowlinghallen på Fyrishov.

Vi blev fem pers till bowlingen så Nils och Filip spelade på en och Anna, Ola och jag på den andra banan. Vi som var tre hann två hela omgångar och de andra hann fyra. Spelade faktiskt bättre än jag brukar även fast min nagel på tummen sprack efter sjunde kastet.

Efter en timmes spel gick vi mot mat. Vi skulle äta på Aaltos som ligger precis vid v-dala så vi gick först in på v-dala för att lura Filip att det var där vi skulle äta. Han blev glatt överraskad när vi sen istället gick in på en riktigt fin restaurang.

Vi beställde flera olika rätter och alla var lika nöjda och belåtna med maten. Gud så mätt jag blev, var länge sen jag åt så mycket!

Sen blev det beerpong och chill hos oss, jag spelade många omgångar och tillslut var det bara Emil som orkade spela med mig. Vi spelade kanske fyra omgångar bara mot varandra och sista med fel hand, var väldigt spännande men gick mycket bättre än jag trodde det skulle. Alla stannade till tolvslaget och sjöng för Filips riktiga födelsedag innan vi avslutade kvällen.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Rackarbergsgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer