Överraskar varandra på alla hjärtansdag

Ola hade labb sista passet så jag slutade några timmar innan honom. Det gav mig tid att städa, dammsuga och skura lägenheten, men de gjorde jag mest för Zorros skull så han inte skulle springa runt så dammig hela tiden. Ola har försökt övertala mig att få en till hylla att ställa sprit på så att hans whisky kan få stå på en egen. Jag började därför plocka i hyllan och se om det var möjligt.

Efter att gått ned med saker till förrådet och även städat ur hyllan under tvn så lyckades jag få till en tom hylla. När han kom hem fick han ställa om som han ville ha det i hyllan.

Han hade med sig två fina rosor till mig hem också vilket jag inte alls var beredd på. Han kom hem nästan en timme tidigt med så var bara tur att jag precis lagt mig ner i soffan efter att skurat klart. Zorro verkar gilla rosorna iaf, luktar massor och försöker stoppa ner huvudet i det smala glas som vi använder som vas.

Nu får vi se om det blir mys hela kvällen eller om jag tar mig iväg till fotbollsträningen ikväll, only time will tell.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer

Albert
,

Såg Olas bild på snap, men snyggt att ni fick varsin hylla

MarikaEdith
MarikaEdith,
Haha ja vi kan ju försöka inbilla oss om att det är varsin hylla men vi vet alla att båda hyllorna är Olas och jag ska vara glad om jag får låna ett hörn 😂😂
nouw.com/marikaedith