Överraskning i brevlådan

När jag kom hem så låg det ett paket i brevlådan. Jaha vad är detta tänkte jag, har ola beställt något. När jag tog upp det så stod det mitt namn på paketet, men jag har ju inte beställt något? Nä de hade jag inte heller, det var lite smakprover från whiskas bara sådär. Men så trevligt! Dessa kommer självklart testas! När Ola kom hem en liten stund efter mig så sa han att Emil frågade om vi vill till gränby och handla tillsammans så vi hakade på. Emil skulle köpa bok, allergitabletter och handla på Ica, specifikt kassler för det skulle vara billigt här. Boken fanns inte där, apoteket hade slut på allergitabletterna och han kunde inte hitta kasslern på Ica... Sicken otur!

När han frågade efter kasslern blev han dock visad till rätt ställe så han fick den iaf. Sen när vi var på väg ut med varsin fullproppad påse per hand så gick vi förbi ett annat apotek så vi kilade in där och hittade hans tabletter. Så han fick med sig två av tre iaf! Han varit på bra humör hela dagen, även efter busstur hem då jag brukar bli väldigt seg så det har nästan känts som fredag. När vi kom hem och skulle börja laga mat märkte man dock Hur vi började gå varandra på nerverna i brist på mat och sömn.

Nu är maten äntligen klar och det är en kvart kvar tills jag ska sova så blir inte så mycket mer gjort idag. Men vi fick mycket handlat så förhoppningsvis behöver vi inte handla på ett tag.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer