Överraskning och spontanbesök

Gäster

I veckan tog jag och Ola en lunchpromenad i solen, passade på att gå förbi Ica och handla lunch för var inte så sugna på Huel den dagen. När vi skulle gå från Ica så sa Ola att han behövde gå förbi posten, han hade nämligen fått ett paket från Adlibris, till mig! Han hade köpt massa av Bridgerton böckerna som vi hade pratat om förut. Märkte sen att han hade köpt dem på svenska så vi ska lämna tillbaka och köpa på engelska istället men det var ändå en fin tanke!

Under veckan ringde Jessica och ville komma ner och hänga på hennes lediga dagar, torsdag-fredag. Hon kom ner strax efter lunch och underhöll sig med att bada och kolla på tv medan vi jobbade våra sista timmar för dagen. När jag slutat åkte vi och handlade, åt middag och sen gick till nya lägenheten för att kolla vad nuvarande ägarna ville lämna kvar och se om vi ville ha det. På kvällen blev det film, yes-day på Netflix.

På lördagen gick jag och Ola upp och jobbade som vanligt. När Jessica vaknade så tog hon en tur in till stan, handlade och åt lunch. Vi snackade på torsdagen om att vi ville lägga pussel så hon köpte med sig två pussel från stan. Ola slutade strax efter tre, då hade Jessica redan börjat lägga och jag joinade dem vid halv fem kanske.

Efter ungefär sex timmar på det stora pusslet med bara vita och beiga färger (så jäkla svårt 😩) så gick Jessica över till pussel nummer två medan jag och Ola la de sista bitarna. En timme tog det! Sen tog det ytterligare två timmar att göra klart pussel nummer två, lite mindre bitar och lite fler färger men de två svarta hundarna var kluriga 😅. Efter det var vi helt slut i huvudet allihopa så det blev häng framför the Proposal som gick på TVn. Innan vi gick och la oss. På lördagsmorgon så åkte Jessica hem tidigt och vi började flyttstöka i lägenheten.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer