På bättringsvägen och klättrar i topplistan

Skola, Bloggtopplista, Sjuk

Idag var jag schemalagd mellan tre och fem med kursen jag prioriterar minst den här perioden. Även om jag är på bättringsvägen så hostar jag fortfarande massor så kändes bäst att stanna hemma idag med. Är nog inte värt att cykla ute i minusgraderna när det snöar och riskera att göra förkylningen värre. Ska försöka ta mig ut på någon slags promenad idag i alla fall, även om det bara är att gå ner med soporna.

Har varit vaken sen sex, Zorro har väckt mig otroligt många gånger i natt och när jag vaknade vid sex i morse hade jag så ont i ryggen att jag inte kunde ligga ner. Låg nog ner alldeles för mycket igår, så gick upp och satte mig i soffan. Kollade på några avsnitt till av younger innan jag blev alldeles för trött och lyckades somna i soffan. Eftersom Zorro var så snäll och sov så mycket igår har han varit uppe och röjt i natt och hela dagen. Hoppas det betyder att han kan sova i natt.

Har lyckats duscha i dag och mår nu bättre än igår, hostar massa men huvudvärken har gått över nu på eftermiddagen. Ingen feber så utan att jinxa alldeles för mycket så hoppas jag att det är över tills i morgon. Har inte supermycket i skolan just nu men inlämningar börjar närma sig och har en del inplanerat så måste bli skarp i bollen snart så man kan börja kolla på det.

Det är kul att se hur man klättrar i topplistan och att fler och fler börjar läsa min blogg. Det går lite upp och ned med läsare men det är kul när det går uppåt. På plats 49 av alla i Uppsala på nouws blogg är ju inte så dåligt. Kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska försöka ta tag i att göra något viktigt eller om jag ska tillåta mig själv få vila upp mig lite till.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer