Parkhäng på valborg

Fest

Vi orkade inte riktigt ta oss ner till forsränningen och kolla på båtarna. Vi bestämde oss för att bara hänga i parken istället. Därför kan jag bara erbjuda en bild på vårat mästerverk som vi åkte forsränningen med för fyra år sen och inga bilder från gårdagens ränning.

Den enda bilden jag faktiskt lyckades ta igår efter frukosten är den nedan med alla poliser. Det var någon som fyrade av en smällare väldigt nära oss i parken därav allt ståhej på bilden. Vädret höll i sig ganska snällt ändå och vi slapp regnet som prognoserna hotat med de senaste veckorna. Tror vi hängde i parken till ungefär fyra. De flesta hade då dragit mot pizzerian bredvid där jag bor så vi som var kvar gick åt de hållet för att se om vi kunde hitta dem. Vi mötte dem på väg från pizzerian utan pizzor. Tydligen var det för lång kö så inte värt att stå i, om vi bara hade någon som bodde i närheten som vi kunde beställa onlinepizza till, sa de utan någon baktanke alls. "Tur" att de sprang in i mig då! Så vi gick tillbaka till oss och beställde onlinepizza.

När kvällen började närma sig, efter att Ola tagit sig en två timmar powernap ("utan att någon märkte") begav vi oss över till Emil. Det blev kortspel, beerpong och skitsnack som det brukar bli. Jag hade dock väldigt svårt för att starta om igen efter att varvat ner på eftermiddagen så gick hem vid kanske halv tolv. Hade redan släppt in Jessica och Charlie i lägenheten någon timme innan då vi erbjudit de att sova på vår soffa. Ola och Erik kom först någon timme efter mig.

Idag blev, som förväntat, en väldigt seg dag. Vädret har matchat humöret och det har blivit en hel del sovande och serietittande.

Ha det bäst!

//Marika

  • Fest
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer