Partaj i Ludvika, Erik 25!

Fotboll, Födelsedag

Efter en heldag av skidor blev det middag på chinarestaurang. Min kyckling var lite torr men de andra var helt nöjda med maten. Blev tyvärr inte så mycket bilder som vanligt men efter middagen gick vi vidare till Pitchers. Varsitt glas öl/vin och snack. Vi alla var väl lite halvsega efter en natt på luftmadrass och en heldag i backen men de hade en repris av en fotbollsmatch på skärmarna så jag var supernöjd iaf! Tills jag skulle googla upp något om ett av lagen och efter att bara skrivit in lagnamnet så avslöjade Google för mig hur matchen gick så då blev det mindre spännande.

Sedan blev det promenad hem till Erik där kvällen fortsatte. Jag skulle spela match på söndagen så drack knappt något alls. Vi deckade av en efter en tills vi alla låg och sov. Dagen efter drog Ola och jag vid halv elva. Vi var sex personer upp i en bil så jag och Ola tog oss kommunalt tillbaka till Uppsala. Förstaklassbiljetter var de enda som var kvar till tågresan mellan Borlänge och uppsala. När vi kom fram fick Ola skjuts av Rikard och hämta katterna medan jag väntade på bussen till samlingen för match. På något vis lyckades jag missa bussen jag stått och väntat på i 13 min, så slut efter en fullspäckad helg och än var den inte över. Hamnade i mål på matchen då ingen av de två målvakter vi har i första hand kan och syrran har inte riktigt möjlighet att slänga sig längre.

Efter en helg på madrass och fyra timmars pendling var jag kall och fett otaggad. Efter uppvärmningen blev det bättre och det var riktigt kul att få spela match igen även om det var med handskarna på denna gång. Matchen nu på söndag missar jag pga plugg till tenta på måndag men hoppas min första utematch kommer snart.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer