Påsk"lov"

Jobb

Dagen började med en tre timmar utbildning innan jag tog mig till skolan för en lektion. Fick en macka på utbildningen så var inte hungrig vid lunch så blev ingen. Kom hem vid halv fyra och tog en gorbys så jag skulle överleva till middagen. Vi åt fläskfilé som börjar bli en vana nu, lite lyxigt för studenter kanske men det är extrapriser typ hela tiden. 

Fick lite plugg gjort idag men känt av att jag nog kanske inte var redo att träna igår med min förkylning. Har varit hängig, huvudvärk, snorig och nyser en gång i kvarten. Så efter middagen blev det massa serier och lite vin för att fira in påsk"lov". Vi har faktiskt inget schemalagt på en och en halv vecka men jag ska ju skriva en omtenta på tisdag så inte förrän då får jag ledigt. Har även en inlämning om två dagar jag ska försöka hinna med också.

Rules are made to be broken.

Nu blir det Wahlgrens värld (och förlåt men det blir nog ex on the beach med) och njuter av tiden med Ola då han kommer bara borta hela helgen. Han drar till Enköping för att fira påsk och hans mamma som fyller år. Men jag ska njuta av lite ensamtid med Zorro. Puss på er.

Ha det bäst!

//Marika

  • Jobb
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer