Nya skor och äntligen bebismys!

Kattunge, Bebis, Shopping

Det började med en tripp till Gränby, Ica fyller ju 100 år idag så det bjuds på tårta på alla Ica-butiker. Jag gillar dock inte tårta och kön var för lång för att Ola skulle orka stå i den. Jag lyckades ju dock såklart halka i en tårtbit som någon tappat på golvet så nu har jag grädde över hela skorna, usch.

Men sen fick jag gå in på skopunkten så då blev jag på bättre humör. Hittade tre par jag blev kär i på en gång såklart, alltid jag och skor. 299 kronor per paret och på skopunkten har dom ju dealen köp tre och få ett par på köpet så bara sex hundra för dessa skönheter! Tar bilresan till Sollentuna till att tänka på om jag verkligen har råd med det.

Gick ganska snabbt att komma fram till ja! Det bästa och sämsta med Gränby är alla bilar, svårt att parkera men en perfekt chans att hitta nummer till registreringsskyltsleken. Man går från 001 till 999 i ordning, jag började förra sommaren och är nu på 056, det går ganska långsamt alltså. Utanför oss står 048, 049, 051, 052 och 053 så det gick snabbt för mig då och idag på Gränby hittade jag 054 och 055!

En snabblunch på vägen på donken i form av varsin cheeseburgare innan vi begav oss mot Olas syster. Äntligen skulle vi få träffa lilla Theodor!

Kan inte förstå att man kan va så liten. Var hur mysigt som helst, längtar tills min familj kommer till småbarnsgenerationen igen. Han rör sig i alla fall inte lika mycket som Zorro så är lättare att hålla koll på honom. Han ligger bara i sin bädd och ser söt ut och man får inga rivsår av honom heller! Nu är vi på väg hem igen, ska köra förbi Ica, Ikea och såklart skopunkten för att köpa skorna! Vilken underbar dag.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer