Pinchos på Olas nästan födelsedag

Middag

Vi är ett fan av Pinchos, även om prissumman ofta drar iväg när man äter där. Allting göra i mobilen så för oss människor som inte gillar människor är det här perfekt. Man bokar bordet i mobilen, man lägger beställningen i mobilen och man betalar i mobilen. Maten hämtar man själv när man får ett sms om att den är klar att hämtas.

Jag va dock så sugen på att äta att jag glömde ta bilder förrän vi bara hade sista rätten kvar. Ett tips så är fish and chips mest mat om man inte vill beställa så många rätter och man får ändå ganska mycket sötpotatis till. Pulled chicken var supergod när jag var där sist så köpte den två gånger till och med! Men den här ången inte lls lika god tyvärr... Tog lite bilder från deras app för att visa hur gott det är! Priser och allt står i appen, bara att ladda ner men om ni inte ätit där förut så säg till så kan jag bjuda in så får vi båda bonus!

De tre översta blev första omgången, lagom när de är klara beställer man nästa omgång, smidigaste sättet vi kommit på för att vänta så lite så möjligt hittills. Har ni några andra tips är det bara att säga till 😉 Vi beställde nog något till men minns inte vad... En otroligt mysig kväll hade vi iaf. Sen blev det film när vi kom hem och vi hade en supermysig Trixie att gosa med, livet hurrni 👌

Hade lite svårt att somna, som vanligt när man ska upp tidigt. Var lite nervös inför match och få ihop tiden med Olas firande. Hoppas allt går vägen idag!

Ha det bäst!

//Marika

  • Middag
  • Nära Sparrisgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer