Poolparty

Fest

Sista helgen innan semestern var över hade Ola dragit ihop ett poolparty hos hans föräldrar. Efter tre veckor av att vara hemifrån och träffa människor varje dag så kände jag mig lite trött på att vara social men har man 30 grader sol, pool och ett glas rosé så överlever man det mesta.

Vi kom ut med katterna vid strax innan tio, packade ur och åkte direkt för att handla till dagen, kvällen och morgonen efter. Vid elva var vi tillbaka i Hummelsta och inte långt efter kom första lasset människor. Anna, Anton, Emil, Johanna och Albert. Med bussen som anlände en timme senare kom Filip med och även fast han hade längre tid att fixa allt så glömde han badbyxorna, till ett poolparty 🙄

När Jessica och Andrea anlände så började sex-kampen. Några saker återanvändes från familjekampen men några var utbytta, istället för att gissa dinosaurier så körde vi "discgolf" ställde en portabel sandlåda längst ner på vägen som går förbi huset och kastade min och Olas nyinköpta discar.

Sen blev det middag, jag kokade potatis och skar grönsaker medan Ola startade och hade koll på grillen så att alla kunde grilla sin mat. Nils anlände efter sex-kampen och gjorde misstaget av att tro att det fanns en affär i Hummelsta så han fick dela kött med mig och Ola.

Sen blev det beerpong turnering, ost med kex, chips och andra trevligheter. Konstigt upplägg på turnering som Ola hittade och pga att vi var udda antal så blev även Olas lag direktkvalificerade ur första omgången och det gillades inte av andra (mest mig). Men de vann ändå inte så vi kan väl acceptera det.

Många olika kortspel och fick även lära oss några nya som vi inte gjort på länge. Det blev nattbad som faktiskt inte var mitt förslag. Tro det eller ej men jag slutade dricka vid tolv och la mig vid två även fast festen höll på till sex på morgonen! Lite stolt över mig själv faktiskt, men orkade väl verkligen inte vara megabakis sista dagen på semestern och hade lovat Ola att kunna köra hem till Linköping dagen efter så... Men ett underbart avslut på semestern fick vi, tack alla inblandade och tack så mycket till Ewy och Lasse för att ni lånade ut huset till oss! 💕

Ha det bäst!

//Marika

  • Fest

Gillar

Kommentarer