Presentation klar, låt tentaperioden börja

Skola, Plugg, Tentor, Vegetariskt

Dagen började tidigt med en föreläsning vid åtta. Mellan tio och ett förberedde vi oss och vårt projekt för redovisning. Efter många timmar i verkstan och med programmering fick vi äntligen ro det hela i land. Fem poäng avprickade, nu är det bara 20 poäng av tentor kvar att skriva innan sommaren.

När vi kom hem efter redovisning och en vända på stan och Ica så väntade Zorro hemma på oss. Mamma släppte av honom här när hon åkte till jobbet. Ska vi se om han är snäll och låter oss sova i natt. Saknat den lilla busen som försökte äta upp Olas fika genom påsen när vi kom hem.

Det blev vegetariskt till middag ikväll, för mig då, inte för Ola. Vi köpte veganska burgare för en tid sen och tyckte det var dags att testa. Det var inte lika saftigt som en vanlig burgare men helt okej ändå. Jag tror att tricket av att börja äta vegetarisk inte är att ersätta måltider man gillar mot liknande för då blir man nog bara beskriven utan hitta nya spännande och goda måltider som man kan falla för.

Olas hamburgare

Min veganska hamburgare

I morgon blir det en heldag med fotboll och sen ska pluggandet dras igång på riktigt. En vecka till första tentan och tre tills de är över, nu kör vi stenhårt för en av de sista tentaperioderna i det här programmet. 👊

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer