Prickar av att-göra-listan

Nyår

Idag var en fixardag inför i morgon. Tvättid mellan 11 och 14, vilket inte alls fick bra för när vi skulle torktumla alltid var det typ för mycket sängkläder så det blev aldrig torrt, var nere typ fem gånger, böt maskin och fick tillslut köra hälften i taget och testade byta maskin för att det skulle bli torrt. Vi passade på att ta med skräp i olika omgångar när vi gick ner och slängde det. Ola drog iväg och pluggade med klasskompisar precis när det var dags att gå ner och kolla om tvätten var torr så fick gå fram och tillbaka själv alla gånger. Han kom hem lagom till att jag skulle ner och hämta sista halvan av tvätten så då fick han göra det. Jag pluggade lite, kollade på serier och diskade medan han var borta.

När han kom hem vek vi tvätt, han spelade nått game och vi åt middag. Sen var det dags att fortsätta med listan jag skrivit, så vi bäddade rent med helt nya sängkläder, städade upp med kläder och saker överallt och sen skurade av alla bordsytor och toaletten. Dammsuga och eventuellt skura gör vi i morgon för nu börjar klockan bli mycket. Rent och fräscht har det blivit här iaf så nu kanske det är okej att ha över vännerna, efter vi dammsugit det vill säga.

I går tog vi upp det andra täcket och jag testade att sova med två täcken. Jag gillar ju att krama täcket och nu på vintern vill Ola har mer täcke än han har när det är varmare så då tog vi fram extratäcket så jag kan krama det. Det nya täcket vi köpt och använt tills nu är så mycket fluffigare än extratäcket, syns så tydligen när man bäddar dom bredvid varandra.

Vi ska försöka att inte lägga oss för sent i natt. Igår la vi oss inte förrän halv två och vid halv sju väckte Zorro mig och jag fick bara slumra till några korta stunder efter det. Behöver sova ut lite och orka upp och städa innan gäster börjar duka upp runt ettiden.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nyår
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer