Problem med Nouw igen.

Plugg

Nu funkar det inte att ladda upp inlägg från mobilen igen så det får komma senare när det förhoppningsvis är fixat. Nouw-appen har varit ovanligt segt de senaste veckorna, att ladda upp inlägg eller att bara använda den och den uppdaterar inte ens följare eller hur många man följer. Trodde första att det hade med vårat internet att göra som ni vet inte funkat så bra sen vi flyttade in men allt annat på mobilen funkar som det ska och om jag stänger av wifi och använder 4G så är det lika segt. Min dator håller också på att gå i pension, ibland så ger den bara upp vilket är ganska frustrerande när man sitter och tentapluggar. Men för en fattig student så kommer jag nog inte köpa en ny förrän den kraschar helt.


Har pluggat hela morgonen nu medan Ola har varit och handlat och skrivit på rapport. Vet inte riktigt vad eller hur jag ska plugga. Det här är mer en "komma ihåg-kurs" än en "räkna-kurs" och vi har inte många sådana. Har några gamla tentor jag går igenom nu men det finns inget facit och det är så mycket kursmaterial att leta efter svaren i. Förutom kursboken på över 500 sidor, som är elektronisk och hittills inte haft några av svaren jag letat efter, har han en eller två bakgrundsartiklar till varje föreläsning så det är mycket att läsa på. Hoppas jag får in någon teknik på hur jag ska göra snart, känns dock som att det inte kommer gå att klara kursen efter en och en halv dags tentaplugg. Den här kursen läser jag dock som utökad så det är inte hela världen om det inte går vägen.

Nu har vi startat ugnen och Ola har rensat kyckling, han blev igår sugen på flygande Jakob men orkade inte handla så han gjorde det idag istället och det blir flygande Jakob till lunch. Det är supergott och väldigt enkelt att göra, problemet är dock bara att närmsta Ica inte säljer färdiggrillade kycklingar så måste ta oss en bit om vi vill äta det.

Ha det bäst!

//Marika

  • Plugg

Gillar

Kommentarer