Produktiv sovmorgon

Lägenhet, Skola, Dusch

Det är bra att Ola börjat tidigt när man själv har sovmorgon för då kommer man faktiskt upp i någorlunda tid. Zorro väckte mig en timme innan klockan skulle ringa idag och jag var ganska pigg då men lyckades somna om i en halvtimme i alla fall. Gick upp och åt frukost med Ola sen när han drog till skolan började jag städa upp lite.

Jag har inte riktigt orkat diska som senaste dagarna så hade ett berg där att städa upp. Jag tog en dusch, gjorde en ansiktsmask, torkade av diskbänken, tömde kattlådan och lite sånt. Slog även in Olas presenter tills på fredag, han är så dålig på att uppdatera sig med mig blogg att jag är ganska säker på att jag skulle kunna skriva vad han ska få och han kommer ändå inte få reda på det förrän fredag 😉 Men jag älskar att överraska så vill inte riskera det ändå.

Jag gillar att skriva en lista på saker jag ska göra när jag tänker vara produktiv. Det får en att må så bra när man får stryka över saker som visar att man gjort nytta. Jag gillar det nog lite för mycket då jag till och med tar med "klä på mig" på den listan 😂

Nu har dom två timmarna gått och det är lunchdags. Ola har lunchmöte idag så jag äter här hemma istället för att ta mig till skolan och få lunchsällskap. Då kanske jag till och med kan få in lite duggaplugg parallellt. Han dugga på måndag och är upptagen hela helgen så kommer inte få så mycket tid över att plugga till den. Det löser sig nog ändå, våran lärare säger att ingen nånsin failat den så så svårt kan det inte vara.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer