Promenad på gräsmattan

Kattunge, Semester

Efter vårt bad i havet och glassutflykten blev det middag. Erica och hunden åkte hem innan och vi grillade kyckling med klyft- och sötpotatis i ugn. Grillat varje kväll här ute, kan ju inte blir bättre. 

Den kvällen kände jag att det var katternas tur att få upptäcka. Det var lagom svalt och hunden hade åkt hem så det passade bra. Zorro har fått anfall de senaste gångerna han varit ute och sen dess har han nästan inte vågat gått ut genom dörren. Men nu går han på mediciner och har inte haft något anfall på snart ett år så tänkte att vi borde testa att låta honom gå ut. Det är ju perfekta tillfället då vi är helt ensamma på den stora tomten utan annat som kan stressa och trigga anfall.

Vi tog på kopplet och öppnade dörren så fick han gå ut om han ville. De var båda väldigt modiga även om Zorro var himla försiktig i början och gick bara en meter utanför dörren. Men efter en stund så sprang han runt som att han ägde stället! Så kul att det gick bra för honom att vara ute en stund!

Sen hade vi en riktigt myskväll i sängen med båda katterna. De är ofta så gosiga på kvällen speciellt när de fått göra mycket under dagen.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer