Punka, tenta och leverans av julklapp!

Kattunge, Jul, Plugg, Tacos, Tentor

Tentaperiod så uppdateringarna är få. Spenderade hela gårdagen i skolan och pluggade. När vi skulle cykla hem så upptäckte Ola att hans cykel fått punka. Vi försökte pumpa den på skolan men den verkade inte funka så vi fick gå till närmsta pump. Det verkade funka men halvvägs hem så var däcket tomt igen så vi fick traska sista biten.

Idag var det tenta, eftermiddagstenta i Analog elektronik. Mer än så tänker jag inte säga om den. När jag kom hem helt slut och lite deppig efter hur det hade gått så var Ola helt underbar och gick och handlade mat till tacos och gjorde nästan allt själv (jag rev faktiskt osten). Efter vi ätit oss tjocka började jag kolla på en ny serie, tenta period nu vet. The Good Place, himla rolig faktiskt. Sen ringde mamma och kom förbi med spegeln jag fick i julklapp av henne. Jag kunde ju inte få in den i bilen så hon kom förbi med den efter jobbet idag. Den passar perfekt där bakom tvättkorgen och nu får Zorro för första gången en spela som han kan se sig själv i! Han har redan hittat sig själv flera gånger, hehe.

Olas första reaktion var, den fick visst plats där. Hans andra var jag kan inte se mitt ansikte i den här. Men va bra för den här spegeln är till för att se kroppen, de andra två speglarna är till för ansiktet. Äntligen kan jag se om min rumpa ser stor ut i kläderna och inte bara lita på Olas ord 😉

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer