Rädda whiskyn!

Fredag betyder tenaplugg hela dagen tydligen. Vi var i skolan vid tio och pluggade non stop till muntan vi har på måndag. Vid fyra drog Ola, hans föräldrar var här för att äta middag och lämna en möbel. Jag drog strax innan fem då vi var klara med att gå igenom alla uppgifter inför muntan. Ola och hans föräldrar var precis redo för att åka på middag så jag hann följa med. Java blev det, alltså thaibuffé, riktigt jäkla gott. Bilden till vänster är min andra tallrik och de som känner mig vet att jag är liten i maten så min mage höll på att explodera. Sen efterrätt på det såklart!

När jag kom hem igen stod det en ny möbel i lägenheten så vi drog direkt igång med att möblera om. Den stabila hyllan vi haft bakom tvn skulle bytas ut så att Ola inte behövde vara så orolig när katterna hoppade upp i whiskyhyllorna. Vilken förändring, riktigt bra blev det och fick plats med mer än den förra!

Trixie blev inte så nöjd över att Gunnar tog över hennes sovplats en liten stund så han fick flytta ner på golvet. Ola har sagt att han måste åka ner i källaren nu när han inte får plats över skåpet...

Lyckades byta bort mitt jobbpass på söndag så jag kan plugga mer till muntan men i morgon är det fortfarande jobb som gäller.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Rackarbergsgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer