Rasta finaste hunden

Skola, Snö

Vaknade när Ola gick upp, tog mig ur sängen tio min efter att Ola lämnat för skolan då klockan var strax efter åtta. Åt frukost och lyssnade på Alice och Biancas podd. När jag ätit upp tog jag tag i diskandet och efter jag diskat fortsatte jag städandet och dammtorkade verkligen alla ytor i hela köket/vardagsrummet. Hade det inte varit så att jag behövde cykla vid strax efter tio hade jag nog kört en riktig omgång med dammsugning och allt.

Hade lovat att rasta Zelda på min sovmorgon så det blev en cykeltur till Årsta, det är inte alls kul att cykla när det är så kallt. Jag är en sån som fryser så klär på mig orimligt mycket och efter första uppförsbacken börjar svetten rinna. När jag kom innanför dörren klädde jag av mig för att vila en stund innan jag gick på promenaden, när jag skulle klä på mig igen så var tröjan genomsvettig så kunde inte ta på mig den alls, gick dock bra med bara jackan. När man är ute och går med Zelda är det bra att ha båda händerna redo, hon är stark och gillar att dra men även fast det var så halt så gick det ganska bra ändå, hade väl bättre fäste med mina skor än hennes klor hade 😉 Fick henne att sitta stilla och posa ett tag så jag kunde få lite fina bilder på snömonstret.

Var ju lite svårt att dra sig därifrån när man vet att det väntar en till halvtimmes cykelfärd till skolan, lite extra jobbigt när hon ligger innanför dörren och kollar på en med den där söta blicken. Då vill man ju bara stanna och leka med henne hela dagen.

Lyckades till slut och efter en jobbig cykeltur och en snabb lunch har vi nu avklarat första timmen av den enda föreläsningen idag, sen väntar mekanikinlämningen.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer