Rastat hund och fikat

Skola

Idag gick vi i skolan mellan åtta och tolv. Först ett seminarium som förhoppningsvis säkrade fjärde bonuspoängen till tentan och sen en lektion. När klockan slog tolv cyklade jag och Anna mot Årsta och Ola cyklade hem. Jag hade lovat att rasta Zelda igen och Anna hade gått med på att göra mig sällskap, hon bor ju ändå bara två kvarter där ifrån.

Trotts att jag hade träningsvärk efter söndagens motionering gick det ganska bra att gå med Zelda. Hon drar ganska mycket men den enda gången hon skällde var när hon såg en annan hund och det var inte när hon såg den som hon skällde utan när den kom utanför hennes synfält. Anna skämtade om att hon skulle kasta iväg en pinne hon hittade, då hade jag nog dragit i backen ganska hårt. Hon kastade istället upp snö som Zelda hoppade och fångade i munnen.

Efter Zelda fått sin promenad gick vi hem till Anna och åt lunch. Efter lunchen fikade vi med beskvierna jag fått av Angelica för att ha rastat Zelda och även chokladbollarna som är kvar efter Anna och Antons födelsedagshäng. Supertrevligt och varmt vid fönstret när solen sken in. Sen blev det en lång cykeltur hem.

På vägen hem stannade jag när jag kom till ån och kollade på alla änder som samlats vid hålet i isen. Väl hemma diskade jag i två omgångar och ändå är det fullt med disk i diskhon, vart kommer allt ifrån? Zorro måste ha fester här när vi inte är hemma.

I morse tog vi upp köttfärs men visste inte riktigt vad vi ville göra. Frågade mamma om recept på pannbiffar som vi ska testa ikväll. Det är supergott när mamma gör den så hoppas vi lyckas.

Ha det bäst!

//Marika

  • Skola
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer