Regnig promenad i grönskan

På söndagsmorgonen så kom svärföräldrarna och åt frukost/brunch hos oss. De stannade på Ica på vägen och fick med sig massa gott.

Efter frukosten gick vi på en promenad i ett väldigt osäkert väder. Kom några skurar om vart annat men vi brydde oss inte så mycket utan gick till Bergas minnespark och hälsade på fåren och gick längs bäcken jag sprang runt förut. Vi gick åt andra hållet på bäcken först men den tonade ut ganska snabbt åt de hållet och var inte lika mysigt att gå bredvid så vi gick norrut igen. Var länge sedan jag bodde så nära naturen, med tanke på att jag är uppvuxen på en bondgård och har först nu börjat uppskatta naturen mer.

Kommer nog bli många promenader och löpturer i grönskan här i Berga framöver. Gör mig också mer taggad på att springa när man får springa i såna här miljöer. Men sånt går också i perioder, kommer nog tröttna på att springa snart ändå 🙈

Efter promenaden kokade vi kaffe och spelade lite mer skipbo, otroligt nog så fick Ola ingen vinst varken på lördagen eller söndagen. Vi tog bussen tillbaka till stan, hämtade deras väskor på hotellet och sa hej då till Ewy och Lasse på stationen innan vi gick mot Dennis som skulle hjälpa oss handla på Ikea. Tur att Ola lyckats flörta till sig lite vänner här innan vi flyttade ner som kan hjälpa oss.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer