Renovering av kök och väg

Idag började vi som sagt åtta igen. Riktigt trött var jag när lunchen kom men höll ändå ut och stannade på analoglektionen efter lunchen. När jag kom hem satt det en lapp på dörren, äntligen dax för renovering av köket! Dom är ju dock lite oschyssta och börjar riva på fredagen och sen låter det stå över helgen. Problemet nu blir Zorro, vi måste försöka lämna bort honom hela veckan. Mamma har erbjudit sig så det får nog bli Långhundra för honom igen.

Apropå Långhundra så är vi på väg dit nu med bussen för att träffa mina kusinbarn! Vi tänkte först ta bilen men den står ju i Årsta så då skulle vi behövt åka buss/cykla dit och sen åka bil och sen samma veva när vi ska hem så då tänkte vi att vi lika gärna kan ta buss hela vägen. Dock så hade vi inte räknat med den långa kön på motorvägen... Tog ungefär 45 minuter längre att åka än planerat men nu är vi iaf i Knivsta och då är det inte så långt kvar!

Längtar till tacosen och mina kusinbarn såklart, hoppas hemresan blir bättre än på vägen hit. Sen blir det fotboll och i morgon är det sittning igen!

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Knivsta

Gillar

Kommentarer