Renovering av lägenheten samt träning

Fotboll, Lägenhet, Middag, Skola

Igår kommer mejlet nedan i min inkorg, vi har dock aldrig fått höra något om nån renovering så vi blev väldigt förvirrade. I mejlet var även det första mejlet bifogat (hon skrev ju "Hej igen") som ni kan se i bilden under första mejlet. Det var skickat den 17 juli, alltså till de tidigare hyresgästerna.

Men det lät ju underbart att få en ny ordentlig spis, renovering av kök och nya fönster! Fönsterna visste vi dock redan om men det andra var en glad överraskning. Ingen av oss är dock hemma på torsdag mellan 10 och 16 då dom skulle komma förbi och mäta. Det hade ju inte varit något problem egentligen då det bara använder huvudnyckeln och går in men med tanke på att vi har Zorro så vill vi helt vara hemma när dom kommer.

Så efter första signalbehandlingsföreläsningen ringde vi till dom och bestämde att dom kommer på fredag istället när vi är hemma. Efter lunchen hade jag hål så jag och Anna åkte hem till mig och myste med Zorro. Vi hade tänkte plugga lite men blev mest godisätande och sen tillbaka till reglerföreläsning. Den ägde rum i stora siegbahnsalen som vi var jättemycket i i början av utbildningen när vi gick kurser som många elever läste. Nostalgi.

Den slutade vid fem och träningen började vid sex 25 min biltur därifrån. Det var tveksamt att jag skulle lyckas hitta skjuts dit men Angelica hörde av sig strax innan fem och sa att hon kunde skjutsa. Så det blev en snabb banan och byta om hemma och sen bara åka til träningen. Vi kan bara hålla på kortare och kortare med tanke på att det blir mörkare snabbare på kvällarna och inga lampor vid planen. Vi åkte från planen redan kvar över sju så var hemma vid halv åtta, ganska skönt ändå. Nu har jag och Ola lagat god pasta med skinksås, det var så himla gott! Nu måste man bara orka hoppa in i duschen och sen diska med. Skolan börjar vid åtta i morgon så sen är det bara hopp i säng på en gång...

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer