Resa (förhoppningsvis?) bokad!

Tabbe, Snö

Våran sektion ordnar tillsammans med andra sektioner en dagstripp till Romme för skidor och snowboard. Jag har ju inte åkt snowboard på två år och det var när jag var skadad då det gick väldigt osäkert. Nu är jag så sugen på att få åka igen och testa nya knät men tack vare att de lagt tentaperioder så efterblivet i år har jag inte fått chansen att åka än. Så blev supertaggad när jag såg detta och fick med mig några klasskompisar så vi bokade tillsammans. Den blev dock flyttat från den 18:de som står i eventet till den 24:de, vilket var bra annars hade flera i klassen som bokat nu inte kunnat.

När anmälan skulle släppas var jag på träning så jag gav ansvaret till Ola. Han har dock ett system, vet inte om jag ska kalla det bra eller dåligt, som han kör när man ska anmäla sig snabbt. Han kopierar mailadressen han ska ange för den tar längst tid att skriva så går det så snabbt som möjligt när man anmäler. Han gjorde detta när han skulle anmäla sig till en sittning men hade mellan det att han kopierade mailadressen och att han skulle anmäla sig kopierat adressen till där sittningen skulle vara så han kunde googla på vart det låg. Därför blev hans mail lokalen istället. Denna gång var liknande då han kopierat min mail men efter det kopierat länken till anmälan så det var nära att det blev min mail adress men som ni kan se i konversationerna så hann han ändra det.

Han skrev dock fel på mitt telefonnummer som han alltid gör när han ska säga mitt nummer... Men det verkar vara fixat nu så det känns bra. Hoppas vi alla fick en plats för i så fall kommer det här bli superkul.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer