Restkalas

Fest

Efter Olas 25årspartaj var vi inte riktigt sugna på att ta bussen hem till oss så vi gick hem till lillebror och sov på soffan. Hans roomie har fått dit sin katt så även fast Ola sov längre än de tre timmar sömn jag lyckades få så kunde jag underhålla mig med gos.

Vi skulle tillbaka till lokalen, städa klart och på något sätt få med grejerna hem igen. Rikard var iväg till pappa en snabbis och vi väntade på att han skulle komma hem innan vi drog igen. Passade på att tacka för sovplatsen med att diska undan lite disk när jag ändå inte hade något att göra. Mådde inte speciellt bra men lyckades ändå hålla igång hela dagen med städ och fix. Rikard erbjöd sig att köra hem oss och grejerna så vi städade en omgång till och sen åkte hem.

Hemma så var jag tvungen att lägga över maten som var kvar i matlådor och diska skålarna så mamma kunde få med sig de hem eller tillbaka till lokalen. Hon var den som åkte till Ikea och köpte fler skålar så bara hon hade koll på vad som var lokalens och vad hon köpt. När hon väl kom så lät hon oss behålla skålar och ugnsformarna hon köpt så var inte jättebråttom att diska egentligen men skönt att ha de gjort.

Eftersom vi hade sallad som rester blev tacos ett måste. Fick även massa paj över så vi hade mat ett tag. De är dock uppätet nu. Kul kväll vi hade och det här är sista inlägget som handlar om det, skrolla ner för att läsa de tidigare inläggen!

Ha det bäst!

//Marika

  • Fest
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer