Riktig kämpardag

Fotboll, Renovering, Snö, Träning, Födelsedag

Tidig morgon idag med träning i Långhundra. Samåkte med Angelica till träningen så blev först en halvtimmes cykeltur till Årsta, enligt Google maps ska det ta 18 min men med 10 minusgrader, massa snö, allt fruset inklusive växlarna och trött Marika tog det lite längre tid. Efter en knapp halvtimmes bilkörning var vi i skolan för en och en halv timmes hårdkörning, först lite teknik sen styrka på det.

På vägen hem passerade vi Mälsta för att hälsa Grattis i förskott till Helena. Hon fick en fin vas av oss "barn" som kommer passa utmärkt i nyrenoverade salen. De håller på att beskära träd så det blir en finare utsikt från den stora altanen som är helt klar nu, ska bli kul att inviga den med en riktigt grillkväll i sommar. När vi kom tillbaka till Uppsala blev det en halvtimmes cykling hem på skakiga ben, kom hem strax efter Ola som lagt hamburgare på tining.

Efter lunchen däckade vi i soffan, Ola hade inte sovit så många timmar in natt och jag hade tränat hårt och cyklat i en timme så vi var båda helt slut. I två timmar sov vi till och från, ända tills det blev dags att träna igen för mig, med Danmark denna gång. Efter som vi sovit sen lunch kände det som att jag precis ätit så det fick bli middag efter träningen istället. Hann diska undan lite disk innan jag behövde åka. Tog bilen den här gången för det är ännu längre till hallen än till Angelica.

Tur att vi var 10 pers för hade vi varit färre hade det blivit styrka och det vet jag inte om jag klarat. Nu blev det massa fotboll istället och det var länge sen jag spelade inomhusfotboll på en sån stor plan. Kanske inte superstor egentligen men jämfört med Långhundra skolans gympasal är den stor. Nu sitter jag i soffan med skakiga ben, Ola hade maten klar när jag kom hem, jag fick blodpudding för Ola var sugen på köttbullar och makaroner vilket jag sällan är. Vi springa en snabbis till Ica innan middagen för vi var båda sugna på läsk och det fanns inte tillräckligt med ketchup åt Ola. Nu är jag helt slut och klockan säger strax under 13000 steg idag, jag som nästan redan hade kommit upp i veckans steg igår, det här måste varit en rekordvecka, kanske är bra för snart är det tentaperiod igen.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer