Riktig svenne-familj

Tacos

Bussen var sen som vanligt när jag skulle hem igår, extra sen och extra drygt då man bara vill hem för helgen.

Jag har varit sugen på tacos hela veckan så jag övertalade Ola att äta tacos. Var inte speciellt svårt att övertala honom dock, vem säger nej till tacos? (Förutom Brandt då men han är ju som han är också 😅😉) Vi är ju heltidsarbetare och "tvåbarnsföräldrar" så då är väl tacosfredagar ett måste?

När vi precis ätit upp och låg med narkomaner och kollade klart de sista på Harry potter filmen skrev Sanna och frågade om vi ville hitta på något. När jag låg där i matkoma, utan kläder i den 33 grader varma lägenheten efter en lång arbetsvecka kände jag mig fett taggad först. Men det är bara värmen som gör en lat, vi är ju bara lediga i två dagar man kan ju inte bara sitta instängd i lägenheten och stirra på dumburken. Så vi bjöd över henne till oss så fick hon träffa lilla Trixie också. Efter kanske en halvtimme inomhus gav vi upp i värmen och gick ut och spelade kort, lyssnade på musik och drack lite cider.

Vi fick en snap av Albert och vi svarade med att kom förbi vettja. Så han dök upp han med. De två gick hem först vid halv ett. Det är så här sommaren ska vara. Oplanerade kvällar ute med vänner.

Ha det bäst!

//Marika

  • Tacos
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer

Viktor Högnäs,
Haha eller hur, vem säger nej till Tacos, typ godaste rätten som finns? 😲
www.nouw.com/viktorhognas
MarikaEdith
MarikaEdith,
Verkligen! 😍
nouw.com/marikaedith
Albert
,
Ja, tack för igår!
MarikaEdith
MarikaEdith,
Tack, detsamma! 😄
nouw.com/marikaedith