Riktigt seg tenta period och tråkig nyhet

Kattunge, Plugg, Tabbe

Sov riktigt dålig i natt med. Somnade ändå skapligt men Zorro väckte oss vid ett och sen somnade jag inte förrän efter tre nån gång. Under hela tiden jag var vaken kände jag hur jag hade blivit hungrig igen och det blev bara värre ju längre jag var vaken men tillslut vann tröttheten över hungern. Ola skulle upp och skriva tenta så klockan ringde halv sju, låg och halvsov hela tiden han åt frukost och gjorde sig i ordning dock så hade hungern blivit värre och konkurrerade ur tröttheten så blev tvungen att gå upp och äta frukost.

Kollade på något avsnitt av en serie, gick ut och flyttade bilen då vi fortfarande inte hört något om den eventuella parkeringsplatsen vi skulle fått andra januari och sen försökte jag plugga. Ola kom hem vid strax efter elva, då åt vi lunch, kollade på lite fler serier och sen behöver jag sova en stund för jag var helt slut. När jag vaknade var jag fortfarande seg och trött i huvudet så pluggandet fick sådär.

En tråkig nyhet nådde oss idag. Tyskland har dubbdäcksförbud. Vi hade ju tänkt ta en tripp med bil ner till Skåne och hälsa på jessica och Charlie för att sen åka vidare till Tyskland och fylla på spritförrådet. Nu vet vi inte alls hur vi ska göra med det då vi inte har någon bil utan dubbdäck.... Får fundera vidare lite på den, synd bara att man inte har så mycket tid över att tänka då vi tänkt åka precis efter min sista tenta.

Den fina bilden nedan var ett försök att ta en bild på Zorro när han låg på kudden men mellan att jag klickade på ta kort och att den tog kort hann Zorro röra på sig lite.....

I morgon blir det plugg på skolan med Anna som kom tillbaka till Uppsala idag. Hoppas lite analog går in så det går någorlunda på fredag, även fast jag gick kursen förut så har jag aldrig skrivit tentan förut så vet inte riktigt vad jag ska vänta mig.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer