Robotlaboration

Kattunge, Skola, Robotar

När vi flyttade på Zorros grejer så har han börjat lägga sig högst uppe också. Tror han gillar mörkret och nu står den bredvid fönstret så då lyser inte solen på den. Ibland när vi har tänt både i sovrummet och köket går han och lägger sig på badrumsmattan där det är mörkt och skönt.

Men han älskar också att vara där saker händer och kommer alltid och stör när man sitter vid datorn.

Igår var det enda jag hade på schemat en fyra timmars labb i robotmekanik. Den var ganska seg då det tar lång tid när man först måste lära sig programmet. När man först kom in i rummet stod det två stora maskiner rakt fram.

Dock så var det den lilla i hörnet vi skulle få leka med. Det tog strax under fyra timmar att få den att utföra samma sak som det även tog fyra timmar för simulationer att göra på labben innan. Kan tänka mig att det blir roligare när man får göra mer avancerade grejer.

När vi var klara så var det bara dax att hoppa på inlämningsuppgiften som skulle in i på morgonen efter. Jag var så slut efter labben att jag åkte hem och ta det lugnt innan jag började med inlärningen. Sen blev jag tvungen att cykla tillbaka när jag var klar vid niotiden för jag tänkte verkligen inte va i skolan innan åtta dagen efter.

När jag kom hem så gick vi och la oss och kollade lite på tv och sov så vi skulle vara redo för första signalbehandlingsföreläsningen den här perioden.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer