Rocka sockorna

Skola, Fotboll

De enda omaka strumporna jag hade i min låda var två helsvarta med olika färger på randen högst upp. Så jag rockar sockor diskret. Man har ju ändå bara skor på sig i skolan så ingen kommer se ens strumpor. Fast just idag gick vi till uthgård på hålet och där får man inte ha skor inne så skulle kanske engagerat mig mer.

För alla som inte vet, typ Anna som av nån anledning missat det här, så rockar man sockorna (har olika färg på strumporna) för att uppmärksamma Down syndrom och att människor är olika.

Ja, jag är en sån person som tar av mig skorna och lägger fötterna på bordet.

Efter en åtta till fem dag åkte vi hem och lagade mat. Sen var det bara att snöra om för att dra på träning. Började med en halvtimme löpning utanför planen som tog på de redan trötta benen efter gårdagens träning. Sen en timme på planen med spagettiben, inte de bästa passningarna eller löpningarna man gjort i livet men behöver verkligen träna upp mig efter operation och långsemester så all träning är bra träning.

Vårat fina kaos på lunchen när man tar med hamburgare och tillbehör i fem olika byttor.

I morgon är vi lediga då vi valde att gå den kursen som började idag istället för den som kändes väldigt ouppstyrd. Vila benen och plugga hemifrån, på kvällen blir det restaurang och födelsedagsfirande som jag längtar till.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer