Rockar mjukisbyxor

Idag var en lugn och skön fredag. Jag hade bara en lektion som gick både vid 10 och vid 13 så jag kunde välja vilken jag ville gå på. Inte så mycket välja dock för vi väntade byggarbetare som skulle komma och mäta inför renoveringen av köket. Vi ville helst vara hemma när dom kom så därför bad vi som komma idag istället för igår. Ola började vi åtta med redovisning och sen samma lektion som mig så om han stannade på den vid 10 och sen kom hem på lunch så var nån av oss hemma hela dagen. Därför fick jag gå på den vid 13 istället.

Jag gick upp vid niotiden och åt frukost, ville egentligen ligga kvar en stund till och kolla på serie men som sagt har vi internetproblem. Vi måste försöka ta oss och köpa en ny router så det kan börja fungera som det ska. Efter frukosten dammsög jag lägenheten, blev inte så populär hos Zorro när jag körde runt med den. Han verkade förlåta mig ganska snabbt dock då han hoppade upp och somnade i mitt knä strax där efter. Man blir ju ganska omotiverad att röra på sig då.

När mitt tredje avsnitt för dagen var över så väckte jag honom ändå. Hade tänkt göra pannkakor till lunch och behövde köpa ägg för det. Blev lite bråttom då jag skulle till skolan vid 13 och pannkakor tar ju så lång tid att steka. Jag skvallrade för Ola när han slutade att det blev pannkakor så han kunde köpa sylt på vägen hem för de tänkte inte jag på.

Riktigt gott var det och Zorro höll oss sällskap hela tiden. Han har börjat håra mer nu tycker jag, tur att vi har många mörka möbler. Hoppas det inte blir så mycket mer för städa är ju jobbigt 😉

Sen blev det dax för lektion. Det enda man vill ha på sig hemma är mjukisbyxor för Zorro river sönder ens jeans. Orkade inte byta om innan skolan så rockade mjukisbyxor.

Nu är vi hemma och Emil har kommit över. Vi diskuterar en utflykt vi planerar att göra i morgon. Hoppas vi får med oss fler folk men många verkar upptagna, mer om det i morgon.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer