Så redo för skidresan

Shopping, Outfit, Semester

Jag var på jakt efter en hjälm så att jag inte skulle behöva ställa mig i kö och hyra när vi kommer fram till Romme nästa lördag. När vi kom fram till XXL, där vi tänkte kolla först, kom jag på att mina termobyxor som jag har är trasiga och på gränsen för små, tur att jag kom på det i butiken och inte när vi kommit hem igen eller ännu värre på lördagsmorgon när vi ska åka. Inne på XXL hittade vi inga hjälmar som satt bra och de hade redan plockat bort alla termobyxor och hade bara vindbyxor framme, de försökte påstå att det börjar bli vår även fast det fortfarande ligger två dm snö ute. Vi gick istället vidare till Stadium där vår tur var lite bättre.

Eftersom det är slutet på vintern nu så var det en del extrapriser och vi hittade de här snygga byxorna för inte en allt för dyr peng. Dock kom jag på att jackan jag brukar använda är av en annan nyans av lila så det skulle kanske inte alls passa tillsammans så blev övertalad att skaffa den matchande jackan med. Eftersom kläderna är lite mörka så ville jag ha en ljus och fin hjälm, hittade den här vita som satt mycket bra.

Glasögonen har jag lånat hemifrån pappa som hade en hel kasse med glasögon. Skorna och brädan har jag sedan ungefär fem år sedan, strumpor har jag, fleecetröja har jag och mina superbra handskar som jag haft i säkert sju eller åtta år är fortfarande i bra skick. Det jag kom på att jag saknar mer är en halsduk eller 'buff' som det heter. Pappa har en del såna hemma med men bestämde ändå för att köpa en egen sån. Dock så gick vi runt och frågade massor och hittade ingen.

Det satt en på en provdocka som hade en bra färg och som jag var lite sugen på men vi kunde inte hitta den eller någon annan för den delen. Vi frågade personalen och då tog de den av provdockan och så fick vi köp den billigt då den inte hade någon prislapp. Så nu är hela min outfit för nästa helg klar och jag är supernöjd.

När vi åkte hemåt så var klockan strax innan fem men vi var redan superhungriga då vi inte ätit någon ordentlig lunch utan åt våfflor ganska tidigt som jag nämnde i mitt tidigare inlägg. Vi åkte förbi donken och köpte massa chicken wings och cheeseburgare. Vi kom hem, åt det vi köpt, kollade på torsdagens avsnitt av Wahlgrens värld som vi missade och nu sitter jag i sängen och bloggar medan Ola spelar. Klockan har hunnit slagit halv åtta och jag är en zombie, börjar bli lite hungrig igen då det inte är så mycket mat på chicken wings och de var dessutom torra och inte alls lika goda som vanligt. Funderar på om man ska hitta något till att äta eller bara lägga sig tidigt så man inte hinner bli mer hungrig. I morgon kanske det blir tidig träning i långhundra beroende på hur mycket sömn jag får i natt, behöver vila ut så jag är redo för nästa period i skolan som börjar på måndag.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer