Sammanfattning av vecka 29

Middag

Vad hann vi med att göra förra veckan? En hel del faktiskt, och mycket som vi inte hade planerat. Här kommer en sammanfattning på att-göra-listan och matschemat som jag la upp för en vecka sen.

✔️ Montera högtalarsystemet

✔️ Löptur

✔️ Tvätta

✔️ Beställa inlinesskydd

✖️ Börja med plugguppgifterna på riktigt

✔️ Få besök av lillasyster och lillebror

Allt utan att plugga lyckades vi få till. För att bli rättad den här omgången så måste kursens uppgifter vara klara innan vecka 33. Med tanke på att vi går på semester på fredag så skulle jag vilja hinna göra dem innan så jag verkligen kan njuta av semestern men har lagt ner massa tid på att spela in och redigera videos så det har inte blivit av. Jag tror att jag släpper målet att hinna med de innan den här rättningsomgången och satsar på att få klart de till nästa istället. Är ju ingen kurs jag behöver på något sätt utan gör den bara för att det är kul så då vill jag inte sätta så mycket press på mig själv.

Löpturen blev den gamla vanliga, fick med Ola ut den här gången faktiskt, var ett tag sen vi sprang tillsammans. Var en sekund långsammare per kilometer än vad jag har sprungit som snabbast på den sträckan så får väl säga att det gick ganska bra. Fick även till ett träningspass med Jessica i helgen, ska försöka få upp ett inlägg om det med! Hann både beställa och få hem inlinesskydden förra veckan, de sitter inte jättebra, måste varit barnstorlek fast jag kollade noga att det stod för dam/herr. Men de duger så länge. Rikard och Jessica var här i helgen som ni redan sett ett inlägg om, kommer komma upp ett till nån gång i veckan. Vi har haft det väldigt kul så det får vi se till att göra om.

Montera högtalarsystemet är nu gjort, dock så märkte vi att en av utgångarna sprakar och det funkar inte jättebra så vi måste komma på vad vi ska göra med det.

Veckans matschema och ändringarna som vi har fått göra kan ni se här nedan. Vi är ändå rätt bra på att hålla oss till schemat men vi byter ofta vilken rätt vi äter vilken dag och det var mycket sånt förra vecka. Kasslern hade för kort bäst före datum så vi var tvungna att ta den tidigare, Jessica och Rikard skulle åka hem på lördagseftermiddagen så det fick bli utemat på fredagen istället och lite sånt.

Måndag: Aubergine-rester (veg)

Tisdag: Fiskpinnar med potatismos potatiskroketter(fisk)

Onsdag: Pasta pesto Ananaskassler

Torsdag: Ananaskassler Pasta pesto

Fredag: Carbonara Lillebror bjuder på restaurang

Lördag: Lillebror bjuder på restaurang Carbonara

Söndag: Hemgjord pizza

Ingen ny maträtt förra veckan men den här veckan har vi faktiskt flera helt nya rätter på menyn. Kommer snart upp ett inlägg om det!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer