Sammanfattning av veckans TODOs och matlista

Trixie älskar att ligga i solen och jag älskar att ligga brevid henne så då hamnar vi båda på golvet. Grabbarna föredrar att ligga skönt i sängen dom. Älskar min lilla familj.

I måndags gjorde jag en lista på vad vi borde göra och äta i veckan, läs den listan här om ni inte minns. Här kommer en uppdatering om hur veckan gått.

☑️ Skiva klart inlägget om förra söndagen med svärföräldrarna

☑️ Löptur

❎ Ta bilder på förändringarna i lägenheten efter ikea-trippen vi gjorde förra söndagen och göra ett inlägg om det

☑️ Gå på promenad och ta bilder på ställen vi hittade på promenaden förra söndagen.

❎ Kolla efter och förhoppningsvis beställa fler grejer vi vill ha till lägenheten, så som tavlor, sängbord, mattor och liknande.

❎ Hitta något roligt träningspass att göra som tränar mer styrka.

☑️ Gå på stan och shoppa lite, Ola behöver nya löparskor, kortbyxor och kanske lyckas få honom att boka klipptid?

Ja det där gick ju som det gick men lyckades iaf att bocka av mer än hälften av grejerna. Vilken tur att det är måndag och ny vecka i morgon igen så får jag en ny chans att göra allt vi inte hann förra veckan. Hur gick det med matlistan då?

Det gick suveränt ända fram tills lördagen kom, ja ni har ju själva läst om hur den gick (om inte, klicka här). Ola bjöd istället för lasagne på gorbys, vilken lyx! Så det blev ingen vegetarisk lasagne, får bli nästa vecka det med. Vi bytte även plats på paprika kycklingen och mackor i ugn för vi var alldeles för trötta efter den långa promenaden till närmsta systembolag för att göra riktig mat.

Vi har inte hunnit göra en ny matlistan till nästa vecka men det kanske vi får till i morgon. Vi har haft en väldigt uppgiven söndagskväll, av anledningar ni får läsa om i nästa blogginlägg, så vi har inte orkar planera. Men glad morsdag alla mammor där ute och speciellt min egna såklart 💕

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer