Sammanfattning vecka 28

Middag

Vecka 28 har passerat och här kommer en sammanfattning av vad vi hann med av vår planering från en vecka sen. Har inte hunnit med mycket av det som var tänkt alls för vi fick en oplanerad bakisdag som nu för tiden håller i sig hela helgen....

✔️ Fixa sista med kattnätet

✔️ Löptur

➖ Börja på uppgifterna som är kvar i kursen webbapplikationer

✖️ Montera Olas cykelkorg

✖️ Koppla in högtalarsystemet

✔️ Upptäcka någon närliggande stad

✖️ Köpa nya torkarblad till bilen

Kattnätet är uppe och jag sprang till jobbet igen! Läs om de händelserna genom att klicka på dem i listan ovan. Jag skulle väl inte kunna säga att jag har pluggat något den här veckan men jag har iaf öppnat och läst igenom uppgiften och förberett allt material som behövs för att börja på uppgiften så gav mig själv halvt godkänt på den. Inga nya installationer blev det men vi åkte till Motala och badade vid Varamobaden, kommer snart ett inlägg om det med.


När vi var på väg hem från badet så skulle vi stanna och köpa torkarblad, ingredienser till middagen och skydd så jag kan åka ordentligt med mina inlines men det gick sådär. Biltema hade tydligen inga blad som passade våran bil, varken intersport eller XXL hade inlinesskydd som passade mig men vi fick i alla fall ihop det vi behövde på Ica. Får göra ett nytt försök med torkarbladen och beställer nog inlinesskydd online istället. Här kommer också en uppdatering på matplaneringen för gångna veckan, en fisk och en veg rätt som jag har som krav blev uppfyllt men bakislördagen blev inte riktigt som planerat:

Måndag: Flygande Jakob

Tisdag: Aubergine med vegofärs Ost och skinksås

Onsdag: Ost och skinksås Aubergine med vegofärs (veg)

Torsdag: Isterbandsgratäng

Fredag: Restaurangbesök (fisk)

Lördag: Fiskpinnar med potatismos Rester och frysmaträtt får ica

Söndag: Pulled chicken hamburgare

Blev en helt ny maträtt den här veckan också, aubergine med vegofärs, är kul att vi provar mycket nytt. Jag följde ish det HÄR receptet men det blev ingen grillning utan stekte auberginen i stekpannan tills den fått färg och la den i ugnen med folie runt. Tycker att det blev gott men bönaiolin var ingen hit för mig, kanske gjorde det fel.


Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer