Sängliggandes igen

Lyckades somna om några timmar när Ola drog till skolan. Gick upp vid elva och åt lite lunch, försökte ringa både chefen och mamma på jobbet men de satt i arbetsmöte så kunde inte svara. De ringde upp senare och vi avbokade mitt pass i morgon och bokade in ett nytt nästa vecka istället. Jag som var så taggad på att jobba imorgon och så kom den här skiten.

Ola kom hem vid halv fyra och hade med sig Alvedon, jag gjorde slut på paketet igår. Dock så fanns det bara Alvedon som smälter i munnen kvar, var vidrigt men vad gör man inte för att slippa febern. Har nu legat och kollat på serie och svettas som en gris då febern är på väg ner. Förutom den halvtimmen när Zorro var superdryg så har han varit jättegullig och gosig. Han har legat på mig eller bredvid mig hela dagen och det har varit så mysigt.

Försöker nu komma på hur man ska lägga upp resten av veckan. Jag har två väldigt nära vänner som går igenom en jobbig period som man vill finnas där för men samtidigt har jag två inlämningsuppgifter att göra, bestämma projekt och skriva en startrapport och materiallista till en kurs som börjar nästa period och så är man sjuk på det. Hoppas er vecka går bättre än vad min gör.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer