Säsongens första mål!

Somnade en snabbis efter jag bloggat klart så det blev bråttom med middagen innan Gleckan kom och hämtade mig till matchen. Fick i mig en halv portion innan jag blev tvungen att slänga ner packningen snabbt. Av någon anledning fick vi åka till Björklinge först för att byta om innan vi åkte till Bälinge för att spela. Eftersom jag sträckte låret förra matchen så skulle jag bara få testspela lite i första halvlek. Jag började på bänken och i första halvlek så fick de tyvärr in ett mål på oss vilket vi alla på bänken tyckte var offside. Med några minuter kvar av halvleken så fick jag byta in och spela några få minuter, fick nog röra bollen hela två gånger! Men efter halvtid så fick jag fortsätta spela för det gick så bra med låret. I andra halvlek så fick jag äran att göra 1-1 målet på en underbart slagen hörna! Vårat första mål för säsongen så det var superkul!

Efter mindre än halva halvleken så fick Gleckan sitt andra gula kort och åkte ut. Men bara tio spelare på planen så fick jag en stämpling och haltade lite. Precis då stannar motståndarlagets tränare matchen och säger till domaren att det är okej att vi tar tillbaka in en till spelare då det bara är en träningsmatch. Jag fick då byta av och vila mig lite. De får tyvärr in två långbollar till efter jag gått av. Jag fick även spela de sista minutrarna av matchen men då hände det inte så mycket. Det var otroligt kul att få spela idag och vi spelade så himla bra, en stor förbättring från förra matchen.

Efter en otroligt god middag sitter vi nu i soffan, Ola är duktig och gör förberedande till föreläsningen i morgon och jag kollar på vänner. Försöker få tillbaka lite energi i de väldigt trötta benen jag har och hoppa in i duschen. En riktigt bra söndag.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer