Säsongens sista match

Fotboll

Var som sagt inte supermycket sömn i natt men det märktes inte alls ändå. Sjukt dimmigt och kallt var det när jag körde till planen.

Matchen var mot topptrean Frösunda. Vi hade inte jättestora förhoppningar då dom låg så mycket högre upp i tabellen. Men vi la dom tankarna åt sidan och körde vårt race. Dom hade väldigt många fler målchanser än oss men vi gav dom ändå en riktigt match. I halvlek stod det 3-0 till Frösunda. Vi gick tillbaka ut på planen fortfarande redo för att kämpa.

Efter halva andra halvlek hade dom lyckats peta in 4-0 men dom började bli griniga, på varandra, på oss, på domaren. Vi tog vara på den chansen och då lyckades Jeanette sätta 4-1 och med fem minuter kvar fick även jag näta och matchen slutade 4-2. Det betyder att i andra halvlek gick vi 2-1 vilket var väldigt bra mot det laget.

Efter matchen skulle jag hämta Jessica på Arlanda men hennes flyg var försenat. Jag passade på att droppa förbi hos pappa och Helena och äta lunch. Mysigt då jag inte sett dom på ett tag.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

  • Fotboll
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer