Second-hand på internet, del 1.

Shopping

Jag har provat beställa från Sellpy för första gången, en butik på nätet som säljer second-hand. Bra för miljön och plånboken så jag tycker det är en super bra idé verkligen! Lite klurigt med storlekar men så är det alltid när man beställer på internet. Paketet kom fram igår så när jag och Ola kom med bussen från mamma så hann vi typ precis på minuten att gå in på Ica och hämta ut paketet.

Hela paketet innehöll fem par toppar, en klänning och fem par skor för endast 483 kr och då är det en frakt på 99 kr också så kläderna kostade bara 384 kr! Då hade jag dock en rabattkod som gäller för första köpet man gör som dem: ny20 som gav mig 20 % rabatt. Nu förstår ni vad jag menar med bra för plånboken. Här nedan får ni se kläderna som kom, tänker att skorna får sitt egna inlägg.

Först ut en tröja jag blev supernöjd med, den är kort i både armar och mage men med höga byxor eller hög kjol så märks det inte. Härligt mönster och väldigt skönt material.

Den rosa tröjan kanske har lite väl lång v-ringning så den borde man nog ha en bh eller ett linne under, desamma gäller för flera klädesplagg jag köpte då de var mer genomskinliga än vad som kunde ses på bilderna. Den vita toppen tyckte jag var så himla söt att jag köpte den även om jag typ aldrig använder "magtröjor" eller vad man ska säga att det är men tänker att den kan användas till stranden att ha utanpå en bikini eller så.

Klänningen satt som en smäck och den är jag väldigt glad över, det svarta linnet likaså men kommer behöva en bh under den. Kommer nog skrolla igenom deras hemsida flera gånger.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

Alicia på Sellpy
,
Vilka fynd!
MarikaEdith
MarikaEdith,
Håller helt med!
nouw.com/marikaedith