Seg eftermiddag rubbar planerna

Har varit en väldigt seg dag och jag har inte haft det bästa humöret. Planerna efter jobbet var att lyckas tvätta för första gången i nya tvättstugan och sen sätta upp kattnätet. Var nära på att ge upp båda två men efter att jag tryckt i mig sista i en chipspåse vi hade liggandes så tog jag mig i kragen. Ola jobbade sent och tvättiden började fyra så vid halv fem krafsade jag ihop tvätten och gick ner själv. Var ganska enkelt system och tvättmaskinerna är självdoserande så krävdes mindre jobb än vanligt. Det fanns dock ingen chans att jag skulle orka fixa med kattnätet så vi gick ut på gräsmattan och la oss i solen istället.

När kläderna låg i torktumlaren så passade jag på att duscha och Ola lagade carbonara till oss. Lite mer nytta gjorde jag ändå, då jag ansökte om examen idag! Nu får vi bara se hur lång tid det tar för dem att ta ett beslut! Kollade även hur det gick för min elsparkcykel jag beställde igår, och otroligt nog så är den beräknad att komma redan i morgon även fast det skulle ta 3-5 arbetsdagar! Hoppas den gör det! 😄 Ola tänkte ju cykla till awn på torsdag så då kan jag rulla bredvid honom. Bra första möte med nya kollegorna att komma inrullandes på den, är man cool eller töntig då? Tur att jag inte bryr mig!

På kvällen blev det film, nån zombie-film så självklart behövdes det lättast upp med något roligare avsnitt efter det och så var kvällen över. Får se om vi orkar ta tag i nätet i morgon eller om det får vänta till nästa vecka.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer