Seg morgon blir en väldigt bra eftermiddag

Jobb

Idag bjöds det på glass igen på jobbet, supergott i massa olika sorter (ja man måste smaka alla smaker). Hade en väldigt spännande eftermiddag då jag fick göra massa nytt och han som brukar hjälpa mig var tvungen att gå mitt i så fick fixa mycket själv. Superkul var det faktiskt men tog lite tid när man gör saker för första gången. Är därför på en senare buss, samma tid som jag åkte hem igår när jag missade bussen.

Men nu sitter jag iaf på bussen och den är såklart sen som vanligt. Nu ska jag dessutom åka lite längre för jag måste fylla på busskortet för kom på i morse att min månad som jag fyllt på tar ju slut idag! Tur att jag kom på det, tänkte på det för typ en och en halv vecka sen har det bara försvunnit ur huvudet så väldigt skönt att de kom tillbaka innan de var för sent. Så nu ska jag hoppa av så att jag kan gå till lughagens livs och fylla på busskortet. Vi har inte bestämt vad vi ska äta till middag än och när Ola hörde att jag skulle till Ica så beställde han sin favoriträtt såklart. Grillad kyckling, vispgrädde, jordnötter, chilisås, bacon och kanske något mer jag glömt. Vet ni vad det blir? Ni som känner ola visste väl redan innan jag började rabbla ingredienser. Det blir flygande Jakob!

Albert tycker vi är tråkiga som jobbar när han försöker få med oss att bada så ska försöka klämma in det nån gång nu i veckan. Men vi måste ju även förbereda inför namnlös hemkomst på fredag! Jepp, vi har fortfarande inget namn.

Ha det bäst!

//Marika

  • Jobb
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer