Semestern börjar i Aspnäs

Semester

I fredags gick vi på semester, i tre veckor kommer vi riktigt njuta av livet. Vi börjar med några dagar i Aspnäs där mammas sambo har en sommarstuga. Sen kommer vi åka mot Knivsta och ha våran bas i mormors lägenhet då hon bor på landet under sommaren. Katterna kommer såklart få följa med på hela resan. Tre veckor från hemmet kräver mycket packning, speciellt då katterna ska med och eftersom vi ska vara borta länge tog vi med halva katträdet med!

Tanken var ju att vi skulle städa och packa så mycket som möjligt på fredagen och komma iväg tidigt på lördagen. Men efter att ha sovit få timmar natten innan blev det bara massa slapp och ta igen sömn på fredagseftermiddagen och kvällen. Vi kom inte iväg förrän vid två på eftermiddagen på lördagen och var då framme i Aspnäs tre timmar senare.

Ola och jag hade med grillraket och mamma och Bosse bjöd på grillningen och egengjord potatissallad. Vi spelade kort och Yatzy först ute och sen inne när solen gick ner och myggen kom fram.

Hitta katten i bilden. Lovar det är en där.

Vi gick och la oss strax innan tolvslaget och sov som stockar ända till åtta då Zorro tyckte det var slutsovit. Väckte oss med att ha ner en tavla i golvet så glaset gick sönder. Började alltså dagen idag med att dammsuga halva rummet.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer