Semesterns bucketlist

Semester

I fredags gick vi på semester! Och vad är bättre än att börja semestern med en bucketlist av vad man vill hinna med. Mest vill vi bara slappa, sola, bada och äta gott men har några saker jag vill hinna med den här sommaren. Lite typiskt somriga saker man inte får missa att göra så gjorde en lista.

Plocka blåbär

Ute hos pappa i Långhundra går det en väg som tar en till Trimmsjön. Där badade vi alltid på somrarna när vi var mindre och på stigen ut till sjön kryllar det av blåbär. Hoppas det fortfarande finns massa blåbär där för jag vill plocka massor!


Bada i havet

Just nu är vi i Aspnäs som ligger utanför Norrtälje precis vid kusten. Perfekt tillfälle att få sig ett dopp i havet så ska försöka hinna med det innan vi åker härifrån.


Åka båt

Pappa och hans sambo har ju en båt som vi sov på gör några dagar sen (läs om det HÄR) och hennes familj har en ö i skärgården. Just nu är hennes föräldrar där och vi får inte hälsa på i corona-tider men drömmen vore att få kunna hälsa på vid ön och åka lite båt i sommar. Annars så uppfylls denna del med Viking Line turen vi tar från Aspnäs.


Spela diskgolf och padel

Ola har köpt två diskar av en kollega som vi tyvärr glömde kvar i Linköping men lillebror har spelat mycket på senaste så vi kan låna diskar av honom. Vore kul att göra lite såna ovanligare aktiviteter.


Åka inlines och elsparkcykel

Jag har nyligen införskaffat både inlines och elsparkcykel så nu ska de användas! Övertalade Ola att elsparkcykeln visst fick plats med packningen i bilen så nu ska de användas. Om vi vill ta oss nånstans inte allt för långt är det ju perfekt att Ola kan åka på den och jag rullar bredvid på inlines.


Äta glass i Sigtuna

Farmor brukar ha årlig bjudning på våfflan i Sigtuna men nu när det är Corona så får vi ta oss dit själva istället. Andrea och hennes nya vovve bor ju på vägen ut så vore ju trevligt att stanna förbi där och hälsa på vägen.


Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

Andrea
,
Klart vi ska till Våfflan!!! Ixas får följa med 🐾🌸
MarikaEdith
MarikaEdith,
Ja så mysigt! Får han bli bortskämd med ännu mera glass 😉☀️
nouw.com/marikaedith